Käyttäjätunnus: Salasana:
  Salasana unohtunut? | Rekisteröidy
Voit kirjautua ja rekisteröidä nimimerkin myös: Facebook tunnuksella | Google tunnuksella
Tiikerihai, Tampere
Jaa
Arvosana:
Arvioi ravintola
3.29 (34 ääntä)
Tyyppi:Disko / Klubi / Yökerho
Avoinna:Avoinna klo 11.00 - 03.00
Lähiosoite:Hämeenkatu 5 B
Paikkakunta:Suomi Tampere
Puhelin:
Sähköposti
Kotisivu:http://www.tiikerihai.fi/
Ikäraja:
Ruokatarjoilu: Ei
Kotiinkuljetus Ei
Terassi Ei
Tupakointi:
Lisätiedot:Tiikerihaissa tuntee jokainen asiakas olevansa juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan kun henkilökunta, joka on vertaistaan vailla, korkkaa illan ensimmäiset karaoke -esiintymiset. Tässä ravintolassa saavat äänijänteitään availla myös ne, jotka siihen ennen uskaltautuivat vain suihkussa ja sukeltaessa. Asenne ja lavakarisma ratkaisee, ei ääni. Aplodeja ilman ei ketään saatella estradille, ja vain voittajia ovat kaikki tyynni. Tiikerihain Dj, sekä mahtavat cover-bändit osaavat sen minkä ääriään myöden täytetty tanssilattia vaatiikin: Hittejä aina kasarista tähän päivään! Tiikerihai luo mielikuvat muusikillaan aina menneestä tähän päivään. Just SE biisi on pakko tanssia kun silloinkin se oli hitti! Muistatko? Tiikerihaissa muistat ja tiedät tämän, koska olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan ;)
Viihteelle.com ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
Arvostelu: [ Kirjoita asiallinen ja perusteltu arvostelu ]
Roskapostituksen estokysymys: [ Kysymyksellä pyritään estämään automaattinen roskapostitus ]
Mikä on Suomen pääkaupunki?
Rekisteröityneet käyttäjät voivat vastata ilman roskapostin estokysymystä ja valita itselleen nimimerkin.
<tuntematon>
Sat 17. Octoberta 2009 klo 19:05
valoisa ja edullinen paikka. Valitettavasti musiikkia soitetaan liian kovalla.
<tuntematon>
Sat 20. Februaryta 2010 klo 10:32
Aivan loistava paikka...kuulee kaikenlaisia kasarihittejä vuosien varrelta,saa myös toivoo biisejä...ja karaoke mahtava vetäjät arvostavat laulajia,eivät ole ylimielisiä ja jaksavat aina kannustaa.baari muutenkin lämminhenkinen.
<tuntematon>
Tue 30. Novemberta 2010 klo 18:26
Ihme paikka.. ikärja kai pitäisi olla 20 mutta kyseessä on selvästi yläikäraja. Kävin perjantain kyselemässä pokelta etä mahttako meidän porukka olla siellä sisällä kun oli ollut puhetta että he menee ennen mua tiikerihaihin. Poken toiminta siihen oli että hän työnsi mua ja ilmoitti että lähde menee. Mentiin myöhemmin porukalla uudelleen mutta silloinkin pokella oli pärstäkerrroin ja ilmoitti että muut voi mennä minä en. En edes ollut niin kännissä että se olisi ollut syy. Tiedän useamman alaikäisen joka pääsee sinne mutta ne onkin nuoria naisia. Meidän kymmenen hengen porukan rahat jäi siis saamatta heillä. Onneksi Tampereella on muitakin ravintoloita joissa poke ei käy kiinni ja minäkin pääsen sisälle.. En todellakaan suosittele tätä paikkaa!
anon4250
Sun 27. Mayta 2012 klo 09:55
Olemme karaoken ystäviä,kävimme eilen viimeksi ja täytyy sanoa että jokin on muuttunut epäedulliseen suuntaan musiikin suhteen.Äänet laulaessa olivat kovin tunkkaiset,huono oli laulaa.Kuulimme toisilta asiakkailta eli tutuiltamme samaa.Henkilökunta levitteli voimattomana käsiään.Mistä on kysymys?Olen laulanut tosi monessa paikassa ja aina tuo musiikin ääni on kuulunut,enpä tiedä kovin hiljaisia karaokepaikkoja olevan.Tarkoitushan on että kuulee ja toisetkin kuulevat,muutenhan on sama vaikka laulaa kotona.Toivottavasti asiat kohentuisivat,muuten luulen että asiakkaat kaikkoavat pikkuhiljaa ja ravintolasta tulee äänetön.
anon7970
Fri 16. Novemberta 2012 klo 13:36
mahtava paikka ja varsinkin äänentoiston uudistuttua oli hienoa laulaa ammattitaitoinen henkilökunta poikkean uudelleenkin kun taas tulen tampereelle.
anon5978
Tue 18. Juneta 2013 klo 14:11
Tarjoilijat huolehtivat kaikesta, tipin ottamisestakin juomaa maksaessa. Ensi kerralla varaan kolikoita ja pieniä seteleitä jotta voin maksaa tasarahan.